Wednesday, August 17, 2016

Travelog Faghuzi/Kompilasi Travelog 7 Benua GIVEAWAY By Aku Seorang Traveler



semenjak dua menjak ni kecoh kat FB ke , IG ke ,Bolg ke malah kat Wassap Group pon orang dok bercerita pasal travel ..travel budget, tips, photo sharing la bagai for me banyak membuka minda utk traveler amatur utk berjinak2 dalam dunia travel2 ni.
 
thanks to otai2 travel sb banyak kongsi tips , itenary, pictures malah yg mana rajin tu siap ternitkan buku2. antara salah satunya brader kita kat bawah nile Aku Seorang Traveller dh siap ade buku2 siap bolehla amatur2 sekalian buat rujukan dan juga booster biar bersemangat jadi kaki travel.
 
brader AST baik ati ni buat giveaway , jom join sambil2 promo org local kita .
senang je takde slogan ape (typical kuiz ade slogan kan) ... sonang je manatau untung2 dapat hadiah ..

so apelagi , ade masa lagi ni ...All the Best !!

 
I tag Mrs Z
________________________________________________________________________________


CARA2:
Ikut jer 7 step kat bawah ni:

1. Follow blog AkuSeorangTraveler dengan  follow blog Kedai Atas Talian
2. Buat entry dalam blog korang, bertajuk "Travelog Faghuzi/Kompilasi Travelog 7 Benua GIVEAWAY By Aku Seorang Traveler"
3. Sertakan banner (kat bawah ni) beserta link giveaway dalam entry korang. Kalau nak copy image, sila select dan tekan Ctrl + C.





4. Tag seorang rakan blogger
5. Publish entry anda
6. Wajib untuk sertakan link entry penyertaan anda di ruangan komen entry INI sajer
7. Selesai, Good Luck!


Hadiah yang aku nak kasi,

  • Hadiah Pertama 1x Buku Kompilasi Travelog 7 Benua
  • Hadiah Kedua 1x Buku Travelog Faghuzi
  • 3x Tabung (pelbagai corak) Untuk Simpan duit buat travel
5 orang pemenang!

HADIAH MUNGKIN BERTUKAR & DITAMBAH LAGI JIKA GA INI MENDAPAT SAMBUTAN! :)

Penyertaan dibuka start harini 20/07/2016 sehingga 20/08/2016. Pemenang akan saya contact melalui komen pada 21/08/2016 :D

No comments:

Post a Comment

NUFFNANG

Halaqah Tanda2 Kiamat

Kepada teman-teman yang ingin menonton siri Halaqah TV9 2016 "Kiamat Pasti Datang" sebanyak 30 episod, berikut senarai Link untuk ...