Thursday, November 10, 2016

Birthday Goodie Tag

seperti tahun2 lalu , bila time nak celebrate birthday Aliya kat sekolah i dgn budgetnya biasanya buat tag utk goodie bay tu sendiri je.

pakai words je.
 tahun ni celebrate sekali Aliya dan Adam.
untungnya anak sekolah sekali dan bithday month dekat2 so boleh celebrate sekali je.

kali ni buat lain sikit, ade tambahan Pinky Pie (My Little Pony) utk Aliya dan Transformer bumble bee utk Adam .

hope budak2 suka .



Wednesday, November 9, 2016

Idea Bedroom Dresser

Kali ini i nak share idea utk dresser dan juga cermin utk bilik tidur. Setakat ini consider this one is under my wishlist lah gitu gayanya.

Sgt teruja utk make over dresser IKEA yg i dh beli suatu masa dulu tp tak guna utk storage.

Cuma idea i utk tambah kaki utk dressernya dan juga pilihan warn adelah dari off white colour senada dgn perabut2 lain yg sudah ada di dalam bilik kami.

Masih tercari2 kaki kayunya dan juga mencuri2 masa utk painting.

Semoga tercapai

NUFFNANG

Halaqah Tanda2 Kiamat

Kepada teman-teman yang ingin menonton siri Halaqah TV9 2016 "Kiamat Pasti Datang" sebanyak 30 episod, berikut senarai Link untuk ...